Eπίθεση κουκουλοφόρων στον Καλόπουλο!

Πρωτοφανή γεγονότα την Τρίτη το απόγευμα στην Κατερίνη, όπου στο περιθώριο της αναμέτρησης Κυπέλλου μεταξύ των Ποντίων και της Ξάνθης, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον διαιτητή Καλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, ομάδα πενήντα ατόμων, χωρίς διακριτικά, που ωστόσο δεν φέρεται να έχει σχέση με τους γηπεδούχους,εισέβαλε στο γήπεδο.

Αφού οι άγνωστοι διαπληκτίστηκαν αρχικά με τους περίπου 15 αστυνομικούς που περιφρουρούσαν τον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς κατάφεραν μπήκαν στο γήπεδο με λοστούς στα χέρια και σκοπό να χτυπήσουν τον Δημήτρη Καλόπουλο, καθώς και τους βοηθούς του.

Πάντως, η επέμβαση των Αρχών και των ψυχραιμότερων ήταν άμεση και τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο παρατηρητής του αγώνα έχει τραυματιστεί, ενώ υπάρχουν ήδη και δύο συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Καλόπουλος πρόσφατα επανήλθε στους πίνακες της ΚΕΔ, μετά την αποπομπή του πέρυσι μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook