Προβλημα με Μπέλεκ

Υπομονή… τέλος για τον Στιβ Μπέλεκ, ο μάνατζερ του οποίο είχε συνάντηση με τους διοικούντες την Ένωση για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης του.

Ένα ακόμη μήνυμα ενόψει της αναμέτρησης με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας έστειλε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου. Ο έμπειρος τεχνικός, πριν από την προπόνηση της Τρίτης, φρόντισε να θυμίσει σε όλους το πόσο σημαντική είναι η κόντρα με τους Πελοποννήσιους για την Ένωση, με τη νίκη να είναι το απόλυτο ζητούμενο, αν βέβαια άπαντες θέλουν… άδεια τα Χριστούγεννα.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Όπως σας έχω πει και άλλη φορά, αν δεν προκριθούμε σκίστε τις άδειές σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», με τους παίκτες του να δείχνουν πως… αντιλαμβάνονται πως σοβαρολογεί όταν κάνει λόγο για γιορτές με προπονήσεις.

Θέμα προέκυψε πάντως με τον Στιβ Μπέλεκ. Αυτό, επειδή ο μάνατζερ του νεαρού επιθετικού, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού, είχε συνάντηση με τον Νίκο Αδαμίδη, στον οποίο και έκανε τα παράπονά του για την οικονομική ασυνέπεια της ομάδας στον πελάτη του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης, ξεκαθάρισε πως ο Αφρικανός θα πάρει σύντομα ένα ποσό από τα οφειλόμενα, με το θέμα να τελειώνει εκεί. Αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του Μπέλεκ, δεν ξεπερνάει τις 80.000 Ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook