Αθανασιάδης: “Mαράρι να βάλω ξανά γκολ την Κυριακή”

Ο 23χρονος επιθετικός εξομολογήθηκε την μεγάλη του επιθυμία ενόψει του παιχνιδιού της Τούμπας

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Στέφανος Αθανασιάδης θέλει να σκοράρει και κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα όπως εκμυστηρεύτηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ. Όσο για την πρόταση της Τέρεκ Γκρόζνι προς το πρόσωπο του, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αλλά υπογράμμισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αθανασιάδης στην “Sportday”
– Για το ντέρμπι της Κυριακής: “Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη μετά την νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, είναι αναγκαίο να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι”.
– Για το αν θέλει να βρεθεί ξανά παρέα με τον Γεωργιάδη στους σκόρερ ενός αγώνα, όπως συνέβη στο ΟΑΚΑ: “Μακάρι να βάλω ξανά γκολ. Πάντως το πιο σημαντικό από όλα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε και άλλο τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ”.
– Για τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτών από τον ΠΑΟΚ: “Όσοι είμαστε στην ομάδα παλεύουμε για το καλύτερο. Δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και στόχος μας είναι να είμαστε διαρκώς… φρέσκοι για να φτάνουμε στις νίκες”.
– Για το αν η πρόταση της Τέρεκ Γκρόζνι ήταν φήμη ή αστείο: “Όχι δεν ήταν μια πλάκα, ίσχυε… Απλά εγώ αυτή την στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στο ΠΑΟΚ και στο πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook