Βαλβέρδε: “Nα κάνουμε 10 νίκες ως το τέλος”

Ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε να διατηρηθεί το αήττητο μέχρι το τέλος ενώ υπογράμμισε και την δύσκολη περίοδο που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και την μείωση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ξεκαθαρίζει πως στόχος της πειραϊκής ομάδας είναι οι δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε και στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός στην συνέχεια.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής από την Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για τον στόχο της ομάδας από εδώ και πέρα: “Θέλουμε πάρα πολύ να τελειώσουμε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας δέκα νίκες. Αυτό θα μας δώσει τον τίτλο και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Πλέον, ξέρουμε ότι εξαρτάται από εμάς και κανέναν άλλο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο. Δεν παίζουμε μόνοι μας, αλλά παίζουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και αυτό θέλουμε να κάνουμε”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε: “Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Από εδώ και πέρα ξεκινάει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος και αυτό που ευχόμαστε είναι να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς, γιατί όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν τα παιχνίδια με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League, στην συνέχεια οι παίκτες θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, έχουμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου και άλλα παιχνίδια μεσοβδόμαδα, εφόσον περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Καταλαβαίνετε ότι για να είμαστε φρέσκοι στο πρωτάθλημα και να μην μειωθεί η απόδοση μας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες και για αυτό ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε απουσίες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook