Kαζίμ: “Έτοιμος να παίξω”

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός πέταξε το μπαλάκι στο Βαλβέρδε για την χρησιμοποίηση του στο ντέρμπι με την Ένωση- Στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού είναι μόνο η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Μιραλάς, κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπι είναι το παιχνίδι για τον Τζιμπούρ

Στην Media Day του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς, Κέβιν Μιραλάς και Ράφικ Τζιμπούρ μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου, μεταξύ άλλων, και για το προσεχές ντέρμπι στο Φάληρο κόντρα στην ΑΕΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Καζίμ Ρίτσαρντς, έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθαρίζοντας πως νιώθει έτοιμος. Σε δηλώσεις του κατά την Media Day του Ολυμπιακού, ο Καζίμ Ρίτσαρντς τόνισε: “Ο προπονητής θα κρίνει εάν θα αγωνιστώ. Εγώ είμαι έτοιμος”.

Όσο για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δήλωσε: “Είναι εξαιρετική η πρώτη εβδομάδα. Με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου, ήταν όλοι πολύ φιλόξενοι αλλά ήταν κάτι που το περίμενα. Το είχα διαπιστώσει το καλό κλίμα το καλοκαίρι όταν είχα έρθει με την Γαλατά”.

Τέλος, για την νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ο Καζίμ Ρίτσαρντς τόνισε: “Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα τα πήγε καλά, σκοράραμε δυο γρήγορα τέρματα και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο”.

Από την πλευρά του, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς δήλωσε για το ντέρμπι της Παρασκευής: “Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτή την στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο την ΑΕΚ. Μετά από αυτό θα σκεφτούμε το παιχνίδι με την Ρούμπιν”.

Για τα περίεργα συναισθήματα που νιώθει κάθε φορά που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ μίλησε ο Ράφικ Τζιμπούρ ο οποίος υποστήριξε πως το παιχνίδι της Παρασκευής είναι κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι. Όπως δήλωσε ο Αλγερινός φορ: “Πήραμε την δύσκολη απόφαση με τον προπονητή να μπω στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρόλο που δεν αισθανόμουν 100% έτοιμος. Μετά ο προπονητής αποφάσισε να με βάλει στην ενδεκάδα. Σεβάστηκα την απόφαση του προπονητή μου, προσπάθησα να τα δώσω όλα και να πάρω αυτή την ευκαιρία για να δείξω ότι έχω την θέση μου στην ομάδα, ότι μπορώ να βελτιωθώ, ότι μπορώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο προπονητής μου. Απο εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί η κατάσταση μου δεν είναι η καλύτερη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμένα. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπι. Είναι η πρώην ομάδα μου και πάντοτε έχω περιέργα συναισθήματα. Ελπίζω να τα πάμε καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook