Μεγάλο διπλό με Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη!

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη, αφού επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη, αφού επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Σουμπίνιο στο 33ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Ράγιος στο 8′ απέναντι στον Κυριακίδη, αλλά ο Τομάς πρόλαβε και έβαλε την προβολή, και με τον Ουσέρο στο 32′ να αποτυγχάνει να πιάσει την κεφαλιά σε σέντρα του Ράγιος.

Στην επόμενη φάση, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει και το σκορ. Μετά από σέντρα του Βασιλείου, ο Κόρμπος μπήκε σαν κρυφός κυνηγός στην περιοχή και με πλασέ στην κίνηση έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά τη γύρισε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Σουμπίνιο, που με γυριστό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να απαντήσει και στο 62′ έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Τόμας να διώχνει την μπάλα πριν προλάβουν να τη σπρώξουν στα δίχτυα οι Χουανίτο και Σολάκης.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους αλλά ο Λεβαδειακούς κρατούσε το προβάδισμα και πάλι χάρη στον Κυριακίδη, ο οποίος στο 78′ έδιωξε το σουτ του Περόνε από εξαιρετική θέση. Στο 86′ Πο Αστέρα έφτασε κοντά στο γκολ με απευθείας εκτέλεση του Ράγιος αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι κι πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Περόνε, Τσαμπούρης, Πουλίδο – Σουμπίνιο, Βασιλείου, Πόποβιτς, Μεντί

ΚΟΚΚΙΝΗ: Ναπολεόνι (94′)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46′ Μπρέσκα), Αλβάρες (81′ Ναβάρο), Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Χούλι (59′ Σολάκης), Περόνε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τομάς, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70′ Μελισσάς), Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο (87′ Ναπολεόνι), Βασιλείου (79′ Αλεξίου).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook