Δώνης: “Η Κέρκυρα αδικείται από την βαθμολογική της θέση”

Στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της σεζόν αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας πως πλέον τα παιχνίδια αποτελούν κριτήριο για την είσοδο του Ατρομήτου στα πλέι-οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα φιλοξενήσουν την Κέρκυρα (12/2, 15:00), μία ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Δώνη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Θεωρώ ότι το τελευταίο διάστημα καταναλώσαμε πολλή ενέργεια με τα συνεχόμενα παιχνίδια και ειδικά σε εκείνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Πιστεύω όμως ότι με βάση το τελευταίο δείγμα στο ματς με τον Παναιτωλικό επανερχόμαστε στα φυσιολογικά μας επίπεδα από πλευράς απόδοσης.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι κριτήριο για να δείξουμε αν μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι – οφ.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση σύμφωνα με την εικόνα που έχει δείξει στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια πλέον κρίνονται στις λεπτομέρειες κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και αποφασιστικοί για να φθάσουμε στη νίκη».


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook