Βαλβέρδε: “Πρέπει να προσαρμοστούμε”

Προβληματισμένος για τις άσχημες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στη Μόσχα εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για τη Ρωσία, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προσαρμοστεί στις δύσκολες καιρικές συνθήκες στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση

«Κοίταξα το πρωί τι θερμοκρασίες υπάρχουν στη Ρωσία και είδα πως εκείνη την ώρα είχε -25 βαθμούς! Είναι πρωτόγνωρες συνθήκες για μας, αλλά πρέπει να πάμε και να προσαρμοστούμε στο κρύο», τόνισε.

Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση των Μιραλάς και Μανιάτη, που σήμερα προπονήθηκαν κανονικά και μπήκαν στην αποστολή, απάντησε: «Είναι καλά, αλλά θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα είναι και θα αποφασίσουμε».

Τέλος, αναφορικά με το γεγονός ότι η Ρούμπιν μετρά τέσσερις συνεχείς ισοπαλίες απέναντι σε ελληνικές ομάδες και αν ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα εξυπηρετούσε τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Η Ρούμπιν στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από νωρίς. Είναι καλή ομάδα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook