Δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΚ

Δύσκολη η μάχη για την αποφυγή της τιμωρίας λόγω της μη τήρησης του Financial Fair Play.

Οι «κιτρινόμαυροι», περιμένουν τις απαντήσεις των μετόχων του 2004, προκειμένου να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο και θα παρουσιαστούν στην UEFA, δίνοντας τη μάχη για την αποφυγή της τιμωρίας λόγω της μη τήρησης του Financial Fair Play.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ θα πρέπει μέχρι και τις 16/2 να έχει δώσει στην UEFA το σχέδιο για την οικονομική της εξυγίανση, έτσι ώστε να βγει στη συνέχεια η απόφαση και άπαντες να γνωρίζουν πως θα πρέπει να κινηθούν. Ανησυχητικό πάντως είναι το ότι για την ώρα, από τους μετόχους, μόνο ο Πέτρος Παππάς έχει δείξει τις διαθέσεις του, ξεκαθαρίζοντας πως θα καταβάλλει το ποσό που του αναλογεί, ζητώντας και από τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο.

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης εξακολουθεί να περιμένει απαντήσεις στην πρόταση που έχει καταθέσει και που θέλει τους μετόχους να βάζουν από την τσέπη τους 4 εκατομμύρια Ευρώ, εκείνος να βρίσκει άλλα τρία και να προχωρούν και στην αποπληρωμή του δανείου που έχει ληφθεί από την Morgan Stanley.

Η ανησυχία όλων πάντως προέρχεται για τη στάση που θα κρατήσει ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος δεν δείχνει πρόθυμος να καταβάλει άλλα 2.5 εκατομμύρια Ευρώ. Οι εξελίξεις πάντως, είτε θετικές είτε αρνητικές, αναμένεται να είναι άμεσες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook