Βαλβέρδε: “Σκεφτόμαστε το παιχνίδι και όχι το κρύο”

Ο Βάσκος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να σκέφτονται την Ρουμπίν και όχι το κρύο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επιθυμεί την αναβολή του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν, ενδεχόμενο πιθανό λόγω καιρικών συνθηκών, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει πως η αποστολή της πειραϊκής ομάδας ήρθε στην Μόσχα για να παίξει αύριο τον πρώτο αγώνα για τους “32” του Europa League. Πάντως ο Βάσκος τεχνικός παραδέχτηκε πως δεν έχει ξανασυναντήσει τόσο κρύο στην καριέρα του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: “Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς και να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό μας δεν είναι ούτε στο κρύο, ούτε στον χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Ρουμπίν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και στον αγώνα μας. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που συναντάω τέτοιο κρύο”.

Για την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε δήλωσε: “Η Ρουμπίν είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα Διαθέτει συμπαγή άμυνα και δεν χάνει εύκολα, ενώ είναι γρήγορη και επικίνδυνη μπροστά με τους Κασάεφ, Καραντενίζ και Μάρτινς”.

Για τα αγωνιστικά του πλάνα, ο Βαλβέρδε δήλωσε: “Θα επιλέξω τους πιο δυνατούς. Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση. Να είστε σίγουροι, πάντως, ότι αυτοί που θα είναι στον πάγκο θα κρυώνουν περισσότερο από αυτούς που θα αγωνίζονται”.

Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα με τον Βάσκο τεχνικό να δηλώνει: “Όντως, τα πράγματα δεν είναι ήσυχα τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο, που η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές όπως και όλη η Ευρώπη. Όμως οι παίκτες μου δεν θα επηρεαστούν. Εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο, που περνά δύσκολα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook