Τις επόμενες μέρες έρχεται ο Νοτιάς

Και θα συναντηθεί με τον κ. Παππά για να βρεθεί μια λύση για την ΑΕΚ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της Ένωσης στην πειθαρχικη επιτροπή της UEFA φτάνει στο τέλος της, χωρίς κανένας να μπορεί να πει με σιγουριά αν η ελληνική ομάδα θα καταφέρει τελικά να αποφύγει τα χειρότερα.

Από την προηγούμενη Πέμπτη ο Πέτρος Παππάς έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι διατεθειμένος να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη για να πάρει ο δικέφαλος αδειοδότηση.

Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνεισφέρουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι της “ομάδας Νικολαϊδη” που ανέλαβε την ΠΑΕ το 2004 και ειδικά ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας.

Θα περίμενε μάλιστα κανείς να είναι ο πρώτος που θα πάρει θέση για το συγκεκριμένο σημαντικότατο ζήτημα. Μέχρι στιγμής ο κ. Νοτιάς δεν έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, γεγονός που αυξάνει την αγωνία και τον προβληματισμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα ο Πέτρος Παππάς βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με ορισμένους μετόχους, αλλά αυτό που περιμένουν είναι να δώσει το παρών και ο Νίκος Νοτιάς για να γίνει η καθοριστική συνάντηση, στην οποία και θα αποφασιστει αν και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να βάλουν για να αποφύγει η ΑΕΚ τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, το πιθανότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα συναντηθεί με τον κ. Παππά για να βρεθεί μια λύση.

Προς το παρών πάντως δεν έχει προγραμματισθεί κανένα ραντεβού μεταξύ των μετόχων του 2004, αφού άπαντες εξ αυτών περιμένουν την έλευση του κ. Νοτιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook