Με στόχο το θετικό αποτελέσμα για να ζεσταθεί…

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ρούμπιν Καζάν (13.00 – ΑΝΤ1) για το Europa League με την θερμοκρασία στην Ρωσία να κυμαίνεται γύρω στους -20ο C.

Ανήμερα του… «Αγίου Βαλεντίνου» ο Ολυμπιακός καλείται να βρει τον δικό του… έρωτα στο πρόσωπο της Ρούμπιν Καζάν (13.00) και να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον φέρει κοντά στη πρόκριση στους «16» του Europa League.

Με τις θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω στους -20ο C Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση εφόσον βέβαια γίνει κανονικά η αναμέτρηση, με την τελική απόφαση να τη παίρνει ο διαιτητής, Μίλοραντ Μάζιτς, λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα τους με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας στην αμυντική γραμμή τους Μανιάτη και Ορμπάιθ στα χαφ νώ πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Καζίμ, Ιμπαγάσα και Μιραλάς, Τέλος στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή των Πειραιωτών συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μακούν, Φουστέρ, Αμπντούν, Πάντελιτς, Ποτουρίδης και Φετφατζίδης. Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έχει μείνει ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος αλλά και οι Ντιόγο και Φέισα για λόγους τακτικής.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κουρμπάν Μπερτνίγιεφ θα παρατάξει την ομάδα του με τον Αρλάουσκις κάτω από τα δοκάρια και τους Κουζμίν, Σαρόνοφ, Μποκέτι και Ανσάλντι να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ριαντσάντσεφ και Νάτσο με τους Κασάεφ και Καραντενίζ να αγωνίζονται στις πτέρυγες. Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μάρτινς και Ντιαντιούν.

Την αποστολή της ομάδας της Ρωσίας θα συμπληρώνουν οι Χατζίτζι, Νάβας, Κβιρκβέλια, Καλέσιν, Κίσλιακ, Νέμοφ, Μπιστρόφ, Ερεμένκο Ρ., Βαλντές, Ποτνιάγκιν και Οραζακέντοφ. Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ρούμπιν αλλά στο «Λουζίνσκι» της Μόσχας λόγω της πολικής θερμοκρασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook