Χναράκης: “Ο κόσμος είναι ερωτευμένος με την ομάδα όπως είμαστε και εμείς”

Το μέλος της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Χναράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ανταπόκριση του κόσμου στην πώληση των κουπονιών-μετοχών στις επόμενες κινήσεις που στοχεύει να κάνει η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ και πολλά ακόμα…

Ο Γιώργος Χναράκης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιτροπή τύπου, δημοσίων σχέσεων & marketing και για την επικοινωνία με τους φιλάθλους μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Στο γήπεδο του Athletic” με τον Γιώργο Κορτσιδάκη για την ανταπόκριση του κόσμου στην πώληση των κουπονιών-μετοχών αλλά και για τις επόμενες κινήσεις που στοχεύει να κάνει η Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ και πολλά ακόμα και οι αναφορές του παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Χναράκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για το αν έμειναν ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου…

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι μείναμε απλά ευχαριστημένοι αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε μια ημέρα πριν την ψήφιση του μνημονίου αλλά και όλα τα προβλήματα που περνάει. Ο κόσμος είναι ερωτευμένος με την ομάδα όπως είμαστε και εμείς. Και αυτή είναι η απάντηση σε σχόλια τρίτων γιατί κάναμε αυτήν την ενέργεια μέσα στο σπίτι μας. Ο κόσμος ήρθε μέσα στο σπίτι μας και μας βοήθησε”.

Για την βοήθεια που υπήρξε στην πώληση των κουπονιών-μετοχών…

“Ήταν εθελοντές, μέλη του συλλόγου μετόχων και των συνδέσμων. Ουσιαστικά, η οργάνωση αυτής της κίνησης ανήκει στον σύλλογο μετόχων. Με το να είμαι εγώ μέλος της ΔΕ και του συλλόγου μετόχων κάναμε ένα “πάντρεμα”. Περίπου 25 άτομα μαζί με 10 κοπέλες, απασχολήθηκαν για την διάθεση των μετοχών. Όλοι το έκαναν εθελοντικά για το καλό της ομάδας”.

Για το πρόβλημα που υπήρξε στο θέμα ρευστότητας…

“Εδώ και τρεις εβδομάδες εντοπίσαμε ότι τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο έχει μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας. Υπήρχαν μια σκέψη για το πως θα βρεθούν χρήματα. Υπήρχε το εμπόδιο της αναξιοπιστίας αφού ο κόσμος δεν γνώριζε τι γίνονταν τα χρήματα του. Αυτά τα χρήματα μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ μέσω του συλλόγου μετόχων. Δηλαδή, πήγαν στην ομάδα. Τώρα έχει ξεκινήσει η μεταβίβαση των μετοχών σε εκείνους που έδωσαν πέρυσι τα χρήματα τους. Μέχρι στιγμής τα περσινά ονόματα είναι 1.032. Αυτή η λίστα θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στην μπουτίκ. Όποιος φίλαθλος έδωσε τα χρήματα του μπορεί να μεταβεί εκεί να δει το όνομα του και λίαν συντόμως θα ξεκινήσει η αντικατάσταση των κουπονιών με τις μετοχές για τις οποίες έδωσε τα χρήματα. Υπολογίζω ότι ο κόσμος θα πάρει τις μετοχές στα χέρια του Μάΐο με Ιούνιο. Ο κόσμος αναρωτιέται που πήγαν τα χρήματα του.Φέτος τα πράγματα είναι πιο απλά γιατί φέτος δεν γίνεται μεταβίβαση των μετοχών αλλά αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δηλαδή, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει στην τράπεζα να καταθέσει χρήματα και να γίνει αμέσως μέτοχος. Στις εισόδους του γηπέδου διαθέταμε κουπόνια 5, 10 και 20 ευρώ. Συμπλήρωναν μια εξουσιοδότηση όπου εξουσιοδοτούσε τον Σύλλογο μετόχων ώστε να καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα για λογαριασμό της ΠΑΕ.”

Για την ανταπόκριση του κόσμου….

“Υπήρξαν συγκινητικές στιγμές με συνταξιούχους που έρχονταν στο γήπεδο και άφηναν 100 ευρώ και έλεγαν ότι δεν ήθελαν ούτε εξουσιοδοτήσεις, ούτε μετοχές. Μας πέταγαν τα λεφτά και μας έλεγαν “για την ομάδα μόνο”. Υπήρξε ηλικιωμένος κύριος στην θύρα 8 και μας άφησε 400 ευρώ. Στην θύρα 7, ένας ηλικιωμένος κύριος έδωσε 300 ευρώ”!

Για τις σχέψεις που υπάρχουν για το “μετοχολόγιο online”…

“Όλοι γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ είναι βουτηγμένος πολύ βαθιά μέσα στο νερό και πήρε μια ανάσα. Πλέον το επόμενο βήμα είναι το “μετοχολόγιο online”, Έχουμε αυτήν την ιδέα μέσα στα σκαριά και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο το Πάσχα. Αυτή η διαδικασία έχει ως εξής: Ο κάθε μέτοχος θα μπαίνει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ με τον δικό του κωδικό και user name όπου θα βλέπει ποιες είναι οι μετοχές του και την δική του καρτέλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook