Συνεχίζονται οι επαφές στην ΑΕΚ

Οι συζητήσεις των μετόχων συνεχίζονται και η κάθε ώρα που περνάει είναι όλο και πιο κρίσιμη για το μέλλον της ΑΕΚ- Κλειδώνουν τα 3 εκατ. ευρώ που φέρνει ο Ντέμης Νικολαΐδης

Δύο μέρες απέμειναν πριν παρουσιαστεί η ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και καμία εξέλιξη, από αυτές που θα μπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην… σωτηρία της ομάδας, δεν υπάρχει. Από την περασμένη Παρασκευή έχει ξεκινήσει μία ανταλλαγή e-mail ανάμεσα στους μετόχους και συζητάνε για τον τρόπο που θα πρέπει να καταβάλουν τα 4 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, προκειμένου η Ένωση να παραστεί με το πιο «δυνατό» χαρτί της, ενώπιο της ΟΥΕΦΑ. Ο Πέτρος Παππάς είναι αυτός που δείχνει πιο «ζεστός» από όλους και προσπαθεί να κινητοποιήσει και τους υπόλοιπους, ώστε να δώσουν λύση στο άμεσο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρία και πριν η ομάδα φτάσει στο σημείο του διασυρμού της. Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και σήμερα, όλοι τους επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά τελική απόφαση δεν έχουν πάρει.

Παράλληλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης, σε συνεννόηση με τον Χάρη Οικονομόπουλο, φαίνεται ότι θα είναι συνεπής ως προς τη δέσμευσή του και θα παρουσιάσει, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, τα 3 εκατ. ευρώ που μπορεί να φέρει στην ΠΑΕ, ως ταμειακή διευκόλυνση. Αυτό θα συμβεί σε συνεργασία με την διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να υπογραφούν κάποια ιδιωτικά συμφωνητικά, που θα εξασφαλίζουν την επιστροφή των χρημάτων και τους τρόπους που θα γυρίσουν αυτά. Βεβαίως, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως τα 3 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να μπουν στα ταμεία της εταιρίας, αν οι μέτοχοι δεν βάλουν τα υπόλοιπα 4 εκατ. ευρώ. Και αυτό είναι λογικό καθώς η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε με αυτά τα λεφτά να εξασφαλίσει την αδειοδότηση (δηλαδή τη βιωσιμότητά της) και κατ’ επέκταση ο κίνδυνος να χαθούν αυτά τα χρήματα, θα ήταν ορατός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook