Mατς φωτιά σήμερα για την παραμονή

Οι τέσσερις ουραγοί της βαθμολογίας αγωνίζονται στις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής.

Οι τέσσερις ουραγοί της βαθμολογίας διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής με το «τρίποντο» να είναι μονόδρομος και για τους τέσσερις στη μάχη της σωτηρίας.

Αρχικά στις 15.00 η Δόξα Δράμας, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της επί του Παναιτωλικού, θέλει να κάνει και κάτι ανάλογο κοντά στην Κέρκυρα ώστε να αποκτήσει από το… πουθενά προβάδισμα για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να τα ξαναπούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο με την πρώτη μάχη όμως να γίνεται την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Μονόδρομος βέβαια είναι η νίκη και για τους «Φαίακες», οι οποίοι «βυθίστηκαν» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η αποστολή της Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Ρόκα, Γελαδάρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Λίμα, Λεάντρο, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Κυβελίδης, Αραβίδης, Κάπελ, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς, Ρούτσης.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Ηλιάδης, Όσμαν, Ερίθε, Χαμπλ, Αγρίτης, Γιάντσης, Μπάρκογλου, Ιωάννου, Καλαντζής, Γραμμόζης, Καραλής.

Δύο ώρες αργότερα (17:00) Λεβαδειακός και Παναιτωλικός συγκρούονται στην Βοιωτία με τις δύο ομάδες να αναζητούν μόνο τη νίκη. Τα «καναρίνια» εκεί που έδειχναν στην αρχή της περιόδου ότι θα μείνουν άνετα στη μεγάλη κατηγορία, ξαφνικά έμπλεξαν σε μπελάδες μετά και τις δύο ήττες από τη Δόξα Δράμας και πλέον καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στη Λιβαδειά απέναντι στους «πράσινους» που αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου και Πόποβιτς.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τσενάμο, Μπλάζιτς, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook