Το μπαλάκι στην… ΕΠΟ έριξε ο Γερουλάνος

Σχετικά με τις ποινές της προς της ΠΑΕ.

Ο Υπουργός Πολιτισμού μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα πρέπει να αλλάξει τις ποινές της ώστε να πάρει και τις αρμοδιότητες του ελέγχου των ΠΑΕ.

«Δεν μπορεί η Πολιτεία να αφήνει τον εαυτό της ανοχύρωτο επειδή κάποιοι ενοχλούνται από τα άρθρα της. Το κοινοβούλιο έχει υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό και σε κανέναν άλλο. Εδώ το πρώτο μας μέλημα είναι να υπερασπιστούμε το καλό του λαού, αν αυτό το καλό έρχεται σε αντίθεση με το συμφέρον του οποιουδήποτε, λυπάμαι αλλά πρέπει να νομοθετούμε προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν υπάρχει ο χώρος να ενεργεί το αυτοδιοίκητο, σαφώς και να το κάνουμε. Θυμόμαστε πόσοι έλεγαν πέρσι να «κλείσει» εντελώς το πρωτάθλημα; Τότε δηλαδή έπρεπε να το κλείσουμε και τώρα να μείνει ανοχύρωτοι η πολιτεία; Εμείς λέμε να έρθει η ΕΠΟ να αλλάξει τις ποινές της για αυτά τα θέματα και στη συνέχεια να πάρει και τις αρμοδιότητες για να λειτουργεί το αυτοδιοίκητο όπως πρέπει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook