“Δεν μας πιστεύουν για τον Ψωμιάδη”

Η θέση του Ανδρέα Δημητρέλου ενόψει της απόφασης για την υπόθεση Ψωμιάδη και τι ρόλο θα παίξει στην ΟΥΕΦΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε σήμερα κάτι πολύ σημαντικό. Να εκδικάσει (επιτέλους) τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των παιδιών του αναφορικά με το «πάγωμα» των λογαριασμών τους ενόψει της κύριας εκδίκασης στις 4 Απριλίου (ελπίζουν με την παρουσία του φυλακισμένου στα Σκόπια Ψωμιάδη). Ο Ανδρέας Δημητρέλος είπε και στο δικαστήριο ότι είναι το ζητούμενο να παρθεί μια οριστική απόφαση άμεσα διότι η ΠΑΕ ΑΕΚ χρειάζεται την απόφαση για την ΟΥΕΦΑ.

Μάλιστα, μετά την εκδίκαση ο πρόεδρος της Ένωσης έλεγε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν τους πιστεύει ότι περιμένουν δικαστική απόφαση για τόσα χρήματα από το 2003, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν στους ισολογισμούς τόσο μεγάλη μαύρη… τρύπα. Για αυτό τόνισε ότι είναι αναγκαία τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου μια οριστική απόφαση, για να μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να την εντάξει στον φάκελο της για την αδειοδότηση (αν πάρει παράταση από την ΟΥΕΦΑ).

Πλέον, στην ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρούν την επόμενη εβδομάδα πολύ κρίσιμη. Την Τρίτη και την Τετάρτη ένας μάρτυρας από κάθε πλευρά (ΑΕΚ και Ψωμιάδη) θα καταθέσει ενώπιων του δικαστηρίου, ενώ την Πέμπτη θα καταθέσουν τα υπομνήματα τους. Από εκεί και πέρα, θα είναι στην… αναμονή για την απόφαση την οποία περιμένουν με αγωνία για τους βοηθήσει στην ΟΥΕΦΑ ενόψει της απόφασης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook