Έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρόκληση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ιταλία με την Ουντινέζε (22:05 – ΑΝΤ1).

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να διατηρήσει το αήττητό του στην Ευρώπη φέτος, δοκιμαζόμενος από την Ουντινέζε στην Ιταλία (22:05).

Οι Θεσσαλονικείς παρά την διαφορά δυναμικότητας που τους χωρίζει από την ομάδα του Ούντινε δηλώνουν αποφασισμένοι για να πάρουν αποτέλεσμα πρόκρισης στο «Φρίουλι» με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει κατασταλάξει στα πλάνα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με τους Σνάουτσνερ, Σταφυλίδη, Τσιρίλο και Μαλεζά να αποτελούν την αμυντική τετράδα του «δικεφάλου του Βορρά». Στη μεσαία γραμμή στα χαφ θα αγωνίζονται οι Λαζάρ και Πάμπλο Γκαρσία με τον Φωτάκη να είναι λίγο πιο προωθημένος ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη στις πτέρυγες, με τον Αθανασιάδη να βρίσκεται στη κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει για ακόμα μια φορά πως στην Ευρώπη δεν αστειεύεται και με οδηγό τη νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, ευελπιστεί σε μια ανάλογη εμφάνιση και στην Ιταλία εν όψει και του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα στη Τούμπα. Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει στην Ιταλία και την συμπαράσταση περίπου 5.000 οπαδών του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook