Καθάρισε ο Σουμπίνιο

Με δύο γκολ του Σουμπίνιο ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 10΄άνοιξαν το σκορ με τον Σουμπίνιο. Ο Ναπολεόνι μπήκε από τα αριστερά έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Βραζιλιάνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνα της ομάδας του Τάκη Λεμονή ήταν τραγική, με τους γηπεδούχους να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη για να σημειώσουν και ένα δεύτερο γκολ. Το πρώτο μέρος έληξε με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να προηγείται με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε εξίσου δυναμικά με τον Σουμπίνιο να έχει δοκάρι στο 52΄και τον Χαρριστέα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 57΄. Το δεύτερο μέρος είχε εξαιρετικό ρυθμό με την ομάδα του Λεβαδειακού να έχει την υπεροχή και να χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη για να σημειώσει και άλλο γκολ. Τελικά οι γηπεδούχοι στο 84΄ και πάλι με τον Σουμπίνιο έκαναν το 2-0 και «σφράγισαν» την νίκη. Ο Κουτσόπουλος έβγαλε την κάθετη στον Βραζιλιάνο και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0.

Με αυτή την νίκη ο Λεβαδειακός ξεπέρασε κατά ένα βαθμό την ομάδα του Παναιτωλικού και την άφησαν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι (90+2′ Πόποβιτς), Σουμπίνιο (89′ Μελισσάς), Φαβάλι, Μεντί, Αλεξίου, Βασιλείου (69′ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Λισγάρας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Σιόντης, Αντι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος (77′ Φερνάντες), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης (87′ Καραμαλίκης), Καμαρά, Ακαλέ (46′ Αναστασιάδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook