Σημαντική νίκη με Αγρίτη

Με γκολ του Αγρίτη η Κέρκυρα επιβλήθηκε της Δόξας με 1-0 στο “Καυτανζόγλειο”..

Το… φιλί της ζωής έδωσε ο Ανέστης Αγρίτης στην Κέρκυρα, καθώς με δικό του τέρμα, οι «Φαίακες» επιβλήθηκαν της Δόξας με 1-0.

Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα του Γκράθια, είχε και δοκάρι με τον Ιωάννου, ενώ οι γηπεδούχοι είδαν τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να τους λέει… ηχηρό όχι σε δύο περιπτώσεις.

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δόξας Δράμας με την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο εκείνοι με αντεπιθέσεις κατάφερναν να προκαλούν κινδύνους για την εστία του Σέρεμετ. Τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, πέρασαν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επικρατήσουν στον αγωνιστικό χώρο, με την μάχη του κέντρου να τις αναδεικνύει ισόπαλες.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο τέταρτο του ημιχρόνου, με την Κέρκυρα να πατάει γκάζι και να καταφέρνει έτσι να απειλήσει αρχικά, με τον Ιωάννου (19’, δοκάρι) και στη συνέχεια να ανοίξει το σκορ με τον Αγρίτη. Από εκείνο το σημείο και μετά η Δόξα προσπάθησε να γίνει περισσότερο απειλητική και τα κατάφερε σε ορισμένες περιπτώσεις με τον Αραβίδη, ωστόσο η Κέρκυρα με τις αντεπιθέσεις της συνέχισε να απειλεί. Μοιραία λοιπόν το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 0-1.

Η Δόξα, μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε το σύνθημα της… νίκης. Έτσι λοιπόν η εστία του Μάριο Γκαλίνοβιτς απειλήθηκε 1-2 φορές μέχρι το 75’, ωστόσο ο Κροάτης πορτιέρο έκανε ό,τι χρειαζόταν, προκειμένου να κρατήσει όρθιους τους «Φαίακες». Από εκεί και πέρα η Δόξα συνέχισε την πίεσή της, χωρίς αποτέλεσμα, με την Κέρκυρα να παίρνει ένα μεγάλο διπλό.

Συνθέσεις:
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης):
Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (61’ Κατσικογιάννης), Βέρτζος, Λεάντρο (36’ Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46’ Ρούτσης), Ψυχογιός, Κυβελίδης.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια):
Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Ερίθε, Αγρίτης (88’ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου (71’ Μπάρκογλου), Ηλιάδης (10’ Σακελλαρίου).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook