Έκληση Δημητρέλου στους μετόχους ώστε να σφραγιστούν εισιτήρια

O πρόεδρος της ΑΕΚ εστειλε μήνυμα στους μετόχους, παλιούς και νέους, παρακαλώντας για καταβολή χρημάτων μέχρι το βράδυ ώστε να γλυτώσει η ΑΕΚ την διαπόμπευση του κλειστού γηπέδου με τον ΟΦΗ

O πρόεδρος της ΑΕΚ εστειλε μήνυμα στους μετόχους, παλιούς και νέους, παρακαλώντας για καταβολή χρημάτων μέχρι το βράδυ ώστε να γλυτώσει η ΑΕΚ την διαπόμπευση του κλειστού γηπέδου με τον ΟΦΗ.

Την ύστατη προσπάθεια για να γλυτώσει η ΑΕΚ τον διασυρμό των κλειστών θυρών στον αγώνα με τον ΟΦΗ έκανε ο Αντρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αφού περίμενε, μάταια όπως αποδείχτηκε, οι μέτοχοι, παλαιοί και νέοι, να έχουν μέχρι σήμερα καταθέσει τα χρήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την αδειοδότηση και πρό του κινδύνου να παίξει η ομάδα χωρίς κόσμο εξαιτίας της αδυναμίας να σφραγίσει εισιτήρια απέστειλε σήμερα το πρωί δραματική έκληση. Συγκεκριμένα με μήνυμα του σε όλους τους μετόχους ζητάει έστω και την ύστατη ώρα, μέχρι σήμερα το βράδυ, να στείλουν 200.000 ευρώ έναντι αυτών που θεωρητικά θα δώσουν για να γλυτώσει η ΑΕΚ τον υποβιβασμό και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό προκειμένου να πληρωθεί μέρος των υποχρεώσεων που δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να σφραγίσει εισιτήρια. Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι μέτοχοι δώσουν αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ εξασφαλίζει την θεώρηση των εισιτηρίων και για τον αγώνα με τον ΠΑΟ. Αν οι μέτοχοι δεν ασχοληθούν με το αίτημα μέχρι το βράδυ τότε η ΑΕΚ οριστικά θα αγωνιστί στον αγώνα με τον ΟΦΗ χωρίς κόσμο παρότι δεν είναι τιμωρημένη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook