Στα Σπάτα βρέθηκε ο Δημητρέλος

Για να ζητήσει από τους παίκτες να υπογράψουν τα χαρτιά για την αδειοδότηση από την UEFA.

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος για να ζητήσει από τους παίκτες να υπογράψουν τα χαρτιά για την αδειοδότηση από την UEFA.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημέρωσε για το πλάνο της ΠΑΕ τους ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να μπορεί να τους εγγυηθεί τα χρήματα τους, με τους παίκτες να είναι διστακτικοί.

«Εγώ έχω κάνει αυτό το πλάνο αποπληρωμής. Είναι σε 5 δόσεις. Θα πάρετε όλοι από ένα έγγραφο με την πρόταση που σας κάνω και θέλω τις υπογραφές σας για να πάω στην UEFA την Πέμπτη και να τους δείξω κάτι. Ξέρετε πως έχει η κατάσταση. Θέλω τους δείξω ότι έχω ένα πλάνο και πως οι παίκτες μας είναι σύμφωνοι με αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να το υπογράψετε», τόνισε ο Ανδρέας Δημητρέλος στους παίκτες.

Τον λόγο τότε πήρε ο Τραϊανός Δέλλας και ρώτησε τον πρόεδρο της Ένωσης αν μπορεί να τους εγγυηθεί τα χρήματα τους με τον Δημητρέλο να σοκάρει με την απάντηση του:

«Έχω στείλει το πλάνο στους μετόχους. Δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Δεν θέλω να σας κοροϊδεύω. Αν μέχρι την Τετάρτη δεν έχουν στείλει λεφτά δεν έχουμε λόγο καν να πάμε την Πέμπτη UEFA. Θα είναι το τέλος. Αν υπογράψετε ίσως κερδίσουμε έναν μήνα προθεσμία. Να πάμε τον Μάρτιο στην UEFA και να πούμε ορίστε έχουν μπει αυτά τα λεφτά».

Τον λόγο στην συνέχεια πήραν ο Καφές, ο Κωνσταντόπουλος και άλλοι «κιτρινόμαυροι» παίκτες οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτηση του για τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις της προηγούμενης διοίκησης, οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

«Πάρτε τα χαρτιά, να πάτε στους δικηγόρους σας, για να τα δείτε και να τα εξετάσετε. Τα θέλω μέχρι αύριο το απόγευμα ή το αργότερο Τετάρτη, υπογεγραμμένο, απ’ όποιον θελήσει», πρόσθεσε ο Δημητρέλος.

Πλέον οι παίκτες της ΑΕΚ είναι διστακτικοί στο να υπογράψουν και μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να περιμένει ο Δημητρέλος να δει.

Πάντως ότι και να γίνει αν οι μέτοχοι δεν αποφασίσουν να βάλουν λεφτά και να υπογράψουν οι παίκτες τα προβλήματα δεν θα καλυτερεύσουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook