Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί σήμερα την Κέρκυρα

Με φόντο ένα εισιτήριο στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Τετάρτη διεξάγονται οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί για το Κύπελλο Ελλάδος, από τους οποίους θα προκύψουν τα ζευγάρια στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αρχικά στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον Πανσερραϊκό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί που τους περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός σε διπλούς αγώνες.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης στις 19:00 φιλοξενεί την Κέρκυρα και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Έτοιμος να συναντηθεί με την ιστορία του είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σανθ Χακόμπο.

Εκτός έμειναν οι επίσης, τιμωρημένοι, Τσαμπούρης και Ράγιος, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Αργυρόπουλος, Μπακασέτας και Έγκον.

Με μία προπόνηση και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες –κόντρα στη Δόξα Δράμας- οι Φαίακες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στους Μπάρκογλου, Τσίγκα και Βενέτη, με τον τελευταίο να έχει υποστεί θλάση και να μένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 10 με15 ημέρες.

Να σημειωθεί πως και οι δύο αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ.

  • Τα παιχνίδια των προημιτελικών:

1. ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2 παρ. (1-1)

2. ΟΦΗ-Πανσερραϊκός (16:00)

3. Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (19:00)

4. Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0

  • Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

1. Ατρόμητος-Νικητής αγώνα 3

2. Ολυμπιακός-Νικητής αγώνα 2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook