Σάντος: «Πειθαρχημένη ομάδα το Βέλγιο»

Στις 7μμ η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο στάδιο.

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του επέστησε ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει του αυριανού (29/2, 21:30) αγώνα με αντίπαλο το Βέλγιο, στο Παγκρήτιο, στην καθιερωμένη ομιλία του.

Βιντεοθεραπεία, αλλά και ομιλία – εκτός της προπόνησης – περιελάμβανε το χθεσινό (28/2) πρόγραμμα για τους Έλληνες διεθνείς. Ο Φερνάντο Σάντος συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και τους έδειξε πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας του Βελγίου. Το βίντεο έδειχνε κυρίως τον τρόπο ανάπτυξης του Βελγίου, αλλά και αρκετές φάσεις με «στημένα».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι Βέλγοι διαθέτουν μια αρκετά γρήγορη ομάδα, η οποία αποτελείται από ε΄να πειθαρχημένο σύνολο. «Το Βέλγιο είναι μια οργανωμένη και αρκετά γρήγορη ομάδα. Αποτελείται από ένα πειθαρχημένο σύνολο, το οποίο απαιτεί προσοχή», τους είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος και συνέχισε: «Είναι πολύ καλή σε ότι αφορά στην τακτική, ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν πολλά φυσικά προσόντα».

Η αποστολή στις 19:00 οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο Παγκρήτιο. Η επιστροφή των διεθνών στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (1/3) το πρωί (09:30).

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πριν τα ματς, συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος, ενώ μισή ώρα αργότερα (19:00) θα πραγματοποιηθεί αυτή του ομόλόγου του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook