Mε 2 απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, στην οποία θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό (18/4).

Η προετοιμασία των Γιαννιωτών, θα ολοκληρωθεί αύριο (Τετάρτη), στο τέλος της οποίας ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους Τζημόπουλο και Κώτσιο. Ο πρώτος έχει δηλωθεί πως θα εκτίσει την ποινή του (δεύτερη αγωνιστική), λόγω κίτρινών καρτών, ενώ ο Κώτσιος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ενώ στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Στα διοικητικά μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, έχει να λύσει το γρίφο του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν, δεδομένου ότι τα συμβόλαια των Κηπουρού, Τζημόπουλου, Κυριάκου, Πάντου, Βάντερσον, Τζαμπρέλα, Μπεσέρα, Κώτσιου, Ανδράλα, Σκούφαλη, Μπακαγιόκο και Ζαραδούκα, λήγουν.

Αναφορικά με τους Μπεσέρα και Τζαμπρέλα για να παραμείνουν στην ομάδα θα πρέπει να καταβληθούν οι ρήτρες στις Ατλέτικο Τουκουμάν και Σιόν, ενώ για τους υπόλοιπους αναμένεται μείωση των αποδοχών κατά 30%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook