Προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Super League

Στις μάχες που δίνονται για την αποφυγή του υποβιβασμού στρέφεται η προσοχή στην σημερινή 29η αγωνιστική.

Στις μάχες που δίνονται για την αποφυγή του υποβιβασμού στρέφεται η προσοχή στην σημερινή 29η αγωνιστική της Super League.

Προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Super League και πολλά έχουν ξεκαθαρίσει, πλην από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Football League. Η μια είναι «καπαρωμένη» εδώ και αρκετές ημέρες από την Δόξα Δράμας, όμως οι άλλες δύο είναι ανοικτές, με πρώτο φαβορί βέβαια για να ακολουθήσει τους Δραμινούς να είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος ακόμα και με νίκη κόντρα στον Άρη μπορεί να υποβιβαστεί από σήμερα και μαθηματικά.

Μαγνητίζουν τα βλέμματα και την προσοχή των φιλάθλων οι αναμετρήσεις Κέρκυρα- ΟΦΗ και Εργοτέλης – Λεβαδειακός για την μάχη της ουράς.

Άρωμα… «ισοπαλίας» υπάρχει στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Ξάνθη, αφού σε περίπτωση που οι δύο ομάδες πάρουν από έναν βαθμό στη Νέα Σμύρνη, τότε εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Super League.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, «αποδεκατισμένος» αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό, Αστέρα, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετρά τόσες απουσίες που έχει πάρει μαζί του στην αρκαδική πόλη παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ να υποδέχεται τον Πρωταθλητή, Ολυμπιακό, ενώ την δική τους μάχη δίνουν στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Ατρόμητος, λίγες μέρες πριν αναμετρηθούν εκ νέου για τα play off της Super League. Τέλος, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη, Δόξα Δράμας.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

(Κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 19:00)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
Εργοτέλης – Λεβαδειακός
ΑΕΚ – Ατρόμητος
Κέρκυρα – ΟΦΗ
Παναιτωλικός – Άρης
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Ξάνθη
ΠΑΟΚ – Δόξα Δράμας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook