Έκλεισε την πόρτα στην Σπαρτάκ Μόσχας ο Βαλβέρδε

Η ρωσική ομάδα έκανε μία άκρως εντυπωσιακή πρόταση προς τον Ισπανό προπονητή όμως αυτός αρνήθηκε.

Η Σπαρτάκ έκανε μία σούπερ δελεαστική πρόταση στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να τον πείσει να κάτσει στον πάγκο της, όμως εκείνος έκλεισε την πόρτα στους Μοσχοβίτες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι περιζήτητος μόνο στην Ισπανία, όπου 4-5 ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν έχουν ακουστεί ως υποψήφιες για να αποτελέσουν το νέο σταθμό της καριέρας του όταν φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς το καλό προπονητικό όνομα που έχει χτίσει σε Ισπανία και Ελλάδα τον έβαλε στη λίστα και της Σπαρτάκ Μόσχας.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η εφημερίδα “Sportday”, η ρωσική ομάδα προχώρησε και σε μία άκρως εντυπωσιακή πρόταση προς τον Ισπανό, προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3.500.000 ευρώ για να τον πείσει να… ανηφορίσει στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Μία πρόταση που φαντάζει εξωπραγματική με τα δεδομένα της αγοράς αλλά και το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε εισπράττει ένα ποσό της τάξης του 1.800.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δύσκολο να συναντήσει παρόμοιο υψηλό νούμερο αν επιλέξει ομάδα της πατρίδας του.

Η πρόταση πάντως από τη Σπαρτάκ, ομάδα της οποίας είναι προπονητής και τεχνικός διευθυντής ο άλλοτε άσος των γηπέδων Βαλερί Καρπίν, έπεσε στο κενό, με τον 48χρονο τεχνικό να μην είναι “ζεστός” για το ρωσικό πρωτάθλημα.

“Δεν φεύγω από την Αθήνα για να πάω στη Μόσχα…”, φέρεται να είπε ο Βαλβέρδε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κάτι που σημαίνει ουσιαστικά ότι οι δύο επιλογές του αυτή τη στιγμή είναι Ολυμπιακός ή κάποια ομάδα από την μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook