Ετοίμαζαν να πετάξουν μολότοφ σε πούλμαν του Ολυμπιακού!

Παρ’ ολίγο μακελειό στην Αρτα!Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τρεις νεαροί οπαδοί είχαν στήσει… καρτέρι χθες (18/04) στα αυτοκίνητα που μετέφεραν οπαδούς του Ολυμπιακού και επέστρεφαν από τα Γιάννενα, προκειμένου να τα… ανατινάξουν! Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία.

Μακελειό άνευ προηγουμένου απεσώβησε η ομάδα ΔΙΑΣ στην Άρτα χθες καθώς πρόλαβε και συνέλαβε τρεις νεαρούς (σ.σ. δεν αναφέρει στο Δελτίο Τύπου η αστυνομία, την οπαδική τους ταυτότητα) οι οποίοι περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου, τους οπαδούς του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από τα Γιάννενα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ για να τους… ανατινάξουν τα αυτοκίνητα!

Οι αστυνομικοί έκαναν  έλεγχο στο αυτοκίνητό που επέβαιναν οι τρεις νεαροί και βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς, τους οποίους όπως ομολόγησαν αργότερα οι συλληφθέντες σκόπευαν να τους χρησιμοποιήσουν εναντίον των… αντίπαλων οπαδών! Όλοι τους οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, όπου και έδωσαν τις καταθέσεις τους ενώ τους αποδόθηκαν οι σχετικές κατηγορίες.

Μάλιστα, η αστυνομία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Την 18-4-2012/20.30 στην Άρτα, λόγω μετακινήσεων των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη, σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, το οποίο οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και επέβαιναν (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, βρέθηκαν (14) εκρηκτικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό, προσδεμένοι με μονωτική ταινία από μία κροτίδα, ενώ στο στόμιο ήταν προσδεμένη άλλη κροτίδα με φυτίλι. Προαναφερόμενο όχημα και εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασχέθηκαν. Δράστες συνελήφθησαν».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook