Έκκληση στους μετόχους από Μπουμσόνγκ

Ο Γάλλος στόπερ απηύθυνε έκκληση στους μετόχους

Η διοικητική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ανησυχεί έντονα τους ποδοσφαιριστές με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να καλεί τους μετόχους να σεβαστούν την ομάδα και να μην την αφήσουν, όπως είπε να πεθάνει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός στην εφημερίδα “ΠΡΑΣΙΝΗ”
– Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας: “Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς και απαιτείται σεβασμός. Δεν πρέπει να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να πεθάνει. Οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Εμείς παίζουμε πάντα για την Ιστορία της ομάδας και για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας”.
– Για το σερί νικών που έχει ο Παναθηναϊκός: “Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ. Αυτή η προετοιμασία σημαίνει να νικάμε μέχρι να πάμε σε αυτή την φάση, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Άλλωστε με τις νίκες μεγαλώνει η αυτοπεποίθηση μας και όλα τα παιδιά που παίζουμε προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.
– Για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη: “Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε πολύ τους βαθμούς, όπως τους ήθελε και ο Πανιώνιος την προηγούμενη αγωνιστική, και από ότι έχω μάθει θα τους θέλει και ο επόμενος αντίπαλος μας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς πάντα πρέπει να παίζουμε για την ιστορία μας ανεξάρτητα με το τι θέλουν οι αντίπαλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν στην Τρίπολη. Δεν ήταν πάρα πολλοί, αλλά έμαθα ότι ήταν μόνο από την συγκεκριμένη περιοχή, και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook