Aκολουθούν και παίκτες τον Βαλβέρδε

Εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στον Ολυμπιακό με τον Βάσκο τεχνικό

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται στην επόμενη μέρα της μετα-Βαλβέρδε εποχής και δεν είναι λίγοι οι παίκτες στο ρόστερ που βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι είχαν αποκτηθεί με εισήγηση του Βάσκου τεχνικού και οι οποίοι δεν αποκλείεται να φύγουν και αυτοί.
Συγκεκριμένα, δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Ιβάν Μαρκάνο καθώς η Βιγιαρεάλ συνεχίζει να ζητά 4 εκ. ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του στον Ολυμπιακό. Όσο για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο ίδιος ο Βάσκος μέσος είχε δηλώσει πρόσφατα πως στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο όπου ανήκει ενώ και το μέλλον του Νταβίντ Φουστέρ είναι αβέβαιο παρά το γεγονός πως έχει ακόμα συμβόλαιο.
Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αγορά του Ζαν Μακούν από την Άστον Βίλα, όχι όμως και του Καζίμ Ρίτσαρντς από την Γαλατάσαραϊ. Όσο για τις ανανεώσεις συμβολαίων των Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μοντέστο οι συζητήσεις θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου όταν και θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό.
Τέλος η διοίκηση θα αποφασίσει τι θα κάνει με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δοθεί δανεικοί σε ομάδες και σε αυτή την περίπτωση σημαντικό ρόλο θα παίξει η γνώμη του νέου προπονητή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook