Προσφυγή για τις αδειοδοτήσεις από Παναιτωλικό

Η ομάδα του Αγρινίου κλιμακώνει τις αντιδράσεις της με αφορμή την απόφαση για τις αδειοδοτήσεις

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατέθεσε προσφυγή ο Παναιτωλικός για την απόφαση της Super League στο θέμα των αδειοδοτήσεων και σε δημοσίευμα της η εφημερίδα “Sportday” παρουσιάζει το περιεχόμενο της προσφυγής.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην προσφυγή, η ομάδα του Αγρινίου ζητά δυο πράγματα. Πρώτον να αρθεί η έγκριση των εισηγήσεων της Super Leagueσε ό,τι αφορά στο σύστημα αδειοδότησης και την συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2012-13, όπως αυτές ανακοινώθηκαν μετά την συνεδρίαση στις 22-03-2012.
Δεύτερον η Super League να συμμορφωθεί με τα οριζόμενα στις διατάξεις του αθλητικού νόμου και των διεθνών κανονισμών για τα κριτήρια αδειοδότησης των ΠΑΕ και τις συνέπειες μη τήρησης αυτών, χωρίς να κάνει δεκτή την τροποποίηση του άρθρου 10 της προκήρυξης του πρωταθλήματος.
Στην προσφυγή του ο Παναιτωλικός κάνει λόγο για παράβαση του άρθρου 101Δ παρ. 2 Ν. 2725/1999, για παράβαση νόμου ως προς τις συνέπειες μη πλήρωσης των κριτηρίων αδειοδότησης και για παράβαση νόμου ως προς τον χρόνο έκδοσης της απόφασης του Δ.Σ. της Super League.
Μάλιστα στην προσφυγή ο Παναιτωλικός αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά και κατά φυσικών προσώπων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook