Δώνης: “Σεβόμαστε την ΑΕΚ”

Εμπιστοσύνη στην ομάδα του και σεβασμό στην ΑΕΚ έδειξε ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, μια μέρα πριν την αναμέτρηση με την Ένωση για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα η ΠΑΕ εξέφρασε σε ευχές για τον Στέλιο Σφακιανάκη και την γυναίκα του που έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στα δύο πρώτα παιχνίδια των play offs δείξαμε ότι πράγματι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες και μάλιστα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Πιστεύω ότι δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν και αυτό πιστεύω ότι θα το δείξουμε και αύριο. Είναι φανερό ότι η διαδικασία των play offs βρίσκεται σε μια λεπτή ισορροπία και ότι θα είναι πολύ κρίσιμα τα δύο επόμενα ματς.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στους παίκτες μου γι’ αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ δυνατή και καλή παρουσία.

Η ΑΕΚ παρουσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να αντιστρέψει την συνολικά κακή της εικόνα στο πρωτάθλημα.

Όταν αναφερόμαστε σε ομάδες με μεγάλη ιστορία και ποιοτικούς παίκτες, πάντα τις αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλο σεβασμό αλλά χωρίς φόβο».

Η ανακοίνωση για τον Σφακιανάκη: «Μπαμπάς, για δεύτερη φορά, έγινε πριν από λίγες μέρες ο άσος της ομάδας μας Στέλιος Σφακιανάκης καθώς η σύζυγός Μαρία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα να τους ζήσει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook