Bάργκας: “Eίμαι έτοιμος να βοηθήσω”

Ο Φαμπιάν Βάργκας συναντήθηκε με τον Δημητρέλο με αφορμή τον αποκλεισμό του στο ματς με τον ΠΑΟ και του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια

Συνάντηση με τον Φαμπιάν Βάργκας είχε πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο Κολομβιανός μέσος έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την τελευταία στιγμή, καθώς ενώ ο Νίκος Κωστένογλου τον προόριζε για το αρχικό σχήμα, ο ίδιος μετέφερε στον προπονητή ότι δεν ένιωθε 100% έτοιμος έπειτα από την επιστροφή του από τον τραυματισμό του. Το γεγονός ότι με τον αποκλεισμό του «απενεργοποιήθηκε» οριστικά ο όρος αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του, τη στιγμή που είναι αδύνατον πλέον να πιάσει τις προβλεπόμενες συμμετοχές, στάθηκε αφορμή να ακουστούν διάφοροι… ψίθυροι. Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή -σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο- προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι περισσότερο που τον απασχολεί, απ’ όσα μετέφερε στον προπονητή του.
Ωστόσο, στην συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Δημητρέλου (παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηλία Μπόβαλη) ο Βάργκας ήταν κάθετος και ξεκάθαρος πως ο μοναδικός λόγος που ζήτησε να μην αγωνιστεί ήταν ότι δεν ένιωθε έτοιμος και δεν ήθελε να διακινδυνεύσει το ενδεχόμενο υποτροπής στον τραυματισμού του, που ενδεχομένως να τον κρατούσε εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη διαδικασία των play offs. Μάλιστα, ο Κολομβιανός άσος επεσήμανε στους ιθύνοντες της ΑΕΚ πως θέλει όσο τίποτα να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια. «Δεν υπάρχει κάτι που να με απασχολεί. Ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήθελα να ρισκάρω. Πλέον είμαι 100% έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Βάργκας στους Δημητρέλο και Μπόβαλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook