Έτοιμοι Μανωλάς και Μάκος

Ανεπαρκείς για να τους κρατήσουν έξω από το σημαντικότερο παιχνίδι της ΑΕΚ (μέχρι το επόμενο) για τη μάχη του Champions League αποδείχθηκαν οι ενοχλήσεις των Μάκου και Μανωλά.

Οι δυο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και σε αντίθεση με τον Σιαλμά (που αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα) συμπεριλήφθηκαν στην 25μελή αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Τα τρία ερωτηματικά που απέμειναν από τη μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό ήταν η κατάσταση των Μανωλά, Μάκου και Σιαλμά. Κι αυτό διότι όλοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις (μάλιστα οι δυο τελευταίοι έγιναν και αλλαγή) από το γήπεδο.

Μπορεί, λοιπόν, να απουσίασαν άπαντες από την προπόνηση της Τρίτης, αλλά τουλάχιστον για τον σκόρερ του πρώτου γκολ της «Ένωσης» τη Δευτέρα και τον μοναδικό βασικό στόπερ που έχει μείνει διαθέσιμος (ο Δέλλας συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του) αυτή θα ήταν η τελευταία απουσία.

Έτσι, ο πιο περίπλοκος τραυματισμός του Σιαλμά (στου κοιλιακούς) θα τον αφήσει εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά εκεί θα είναι κανονικά παρόντες οι άλλοι δυο, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη.

Μαζί με τον Βάργκας, λοιπόν και τον Φούντα (που επιστρέφει μετά την περιπέτεια με την υγεία του στην Τούμπα) συμπεριλήφθηκαν στην -εκ νέου- 25μελή αποστολή, που αποτελείται από τους εξής:

Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη και Φούντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook