Φιλικη νίκη στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Την φιλική νίκη με 2-1 πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Μπορεί η μέρα να ήταν εορταστική, καθώς ήταν η… φιέστα του Ολυμπιακού, αλλά είχαμε και έναν… αγώνα! Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε το αδελφικό σωματείο Ερυθρό Αστέρα για να γιορτάσει την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Πριν το φιλικό οι παλαίμαχοι αλλά και οι ακαδημίες των «ερυθρόλευκων» έδωσαν τους δικούς τους… αγώνες. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Ερυθρού Αστέρα.

Το ματς δεν χωράει και τρομερής κριτικής, καθώς ήταν ένα ελεύθερο ματς. Στο 19΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μιραλάς και προβολή του Ντιόγκο. Στο 29΄μάλιστα ο Ιμπαγάσα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι Σέρβοι έκαναν λάθος στην άμυνα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο βραχύσωμος άσος και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους δύο προπονητές στην ανάπαυλα να κάνουν πολλές αλλαγές. Εκεί που βραβεύτηκαν ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμα πιο… ανοιχτό και στο 74΄μετά από μία συρτή μπάλια, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ζένκοβιτς έκανε το σουτ κάνοντας το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια όλοι επικεντρώθηκαν στην απονομή του τροπαίου όπου ακολουθούσε και το ματς πέρασε σε… δεύτερη μοίρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook