Aβέβαιο το μέλλον του ΠΑΟ

Δύσκολο να μαζευτούν 6-7 εκ. ευρώ που χρειάζονται μέχρι το τέλος του μήνα

Την Δευτέρα στα ταμεία του Παναθηναϊκού θα μπουν τα πρώτα 2 εκ. ευρώ που έχει μαζέψει η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου ωστόσο παραμένει αβέβαιο το κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής για τα Κύπελλα Ευρώπης την νέα σεζόν.
Η υπόθεση δυσκολεύει αρκετά για τον Παναθηναϊκό καθώς τα 2 εκ. ευρώ δεν φτάνουν προκειμένου να γίνει εξόφληση των χρεών μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 και παράλληλα να εξοφληθεί μέρος των χρεών για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday”, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι έχουν βρεθεί τα άλλα 4.2 εκ. ευρώ που χρειάζεται η ομάδα.
Πλέον στην ΠΑΕ προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένα ποσό 6-7 εκ. ευρώ το οποίο είναι απαραίτητο για να πάρει ο Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στο τέλος του μήνα. Ωστόσο, με τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί μιας και οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια πλέον. Από την πλευρά της η ΕΠΟ έχει ενημερώσει πως αν η ομάδα εξοφλήσει τα χρέη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011, στην συνέχεια για το πρώτο εξάμηνο του 2012 μπορεί να καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 3 εκ. ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook