Nοκ άουτ ο Κουϊνσι

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των play off, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Οβούσου Κουίνσι.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» είχε αποχωρήσει από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ με ένα σφίξιμο στην γάμπα, το οποίο αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να μην τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του, σε αντίθεση με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή των «πρασίνων», μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ατομικά την Τρίτη προπονήθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, με τους Νίκο Σπυρόπουλο και Γκέργκελι Ρούντολφ να ακολουθούν θεραπεία και να μένουν εκτός αποστολής.

Για το ματς στο Περιστέρι , όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την έξοδο στο Champions League, ο 66χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στις υπηρεσίες των Σεμπάστιαν Λέτο, Στέργου Μαρίνου, Γιώργου Ιωαννίδη, Ματίας Μπιάρσμιρ, Στέφανου Καπίνο, Σπύρου Φουρλάνου και Αλέξανδρου Ταμπάκη.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής της μπάλας «πέντε εναντίον δυο» και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook