Kωνσταντόπουλος: “Eίναι στο χέρι μας”

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ

Από το πρόσωπο που θα δείξει η ΑΕΚ εξαρτάται αν θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αύριο (16/5) απέναντι στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής της Ενωσης στη διαδικασία των play offs, μίλησε στην κάμερα της Nova για τη συνέχεια και παρουσιάστηκε αισιόδοξος.
«Όλα είναι ρευστά. Έχουμε ακόμα να παλέψουμε για 6 βαθμούς. Εμείς θέλουμε να τους πάρουμε και τους 6 και αν τα καταφέρουμε θα κάνουμε απολογισμό. Η αλήθεια είναι ότι μας πάει περισσότερο το ΟΑΚΑ, αλλά άσχετα μ’ αυτό μένουν δύο σημαντικά παιχνίδια με δύο ισχυρούς αντιπάλους και πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη συγκέντρωση και θέληση για να βγούμε νικητές», τόνισε αρχικά ο «Dimi» και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο. Θα έρθουν με ένα συγκεκριμένο πλάνο, αλλά είναι στο χέρι μας. Αν εμείς πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα».
Ο Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να δεχθεί την κλήση του Φερνάντο Σάντος για το EURO του καλοκαιριού και δεν έκρυψε ότι είναι κάτι που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του: «Στο ποδόσφαιρο δε μπορείς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τη δουλειά σου, να βοηθάς την ομάδα σου και η Εθνική με το EURO είναι άλλη ιστορία. Είναι θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή αν θα σε επιλέξει ή όχι. Όταν τελειώσουν τα παιχνίδια που μένουν θα το δούμε κι αυτό. Απαίτηση δε μπορείς να έχεις. Μόνο να ελπίζεις μπορείς. Ο καθένας θέλει να είναι στο EURO. Το ίδιο κι εγώ και αναμένω με ανυπομονησία τις κλήσεις»…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook