Πλεϊ οφ, πράξη πέμπτη και καθοριστική

Το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από τα σημερινά ματς.

Το ντέρμπι των “δικεφάλων” μεταξύ ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στις 20.00, ξεχωρίζει από τα σημερινά ματς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 17.45.

  • Αν δούμε την βαθμολογία τότε θα καταλάβουμε το πόσο κρίσιμη είναι η σημερινή, προτελευταία, αγωνιστική:

1.Παναθηναικός 8
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 6
4. Ατρόμητος 5

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Mετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στην έδρα του ο Παναθηναϊκός ξαναπήρε κεφάλι στην βαθμολογία όμως για να επιτύχει τον στόχο του πρέπει να πάρει το διπλό στον Ατρόμητο, κάτι που δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εύκολο καθώς η ομάδα από το Περιστέρι μόνο αδιάφορη δεν είναι αφού έχει μαθηματικές ελπίδες, ακόμα και για την πρώτη θέση.

A.Ε.Κ-ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ μετά την ήττα στο Περιστέρι και με τον Ατρόμητο να έχει 5 βαθμούς, γνωρίζει ότι τα πάντα είναι ανοικτά.

Βέβαια η «ένωση» μπορεί να έχασε στον προηγούμενο αγώνα αλλά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην βαθμολογία έχει ακόμα αρκετές ελπίδες και για την πρώτη.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζει ότι αν αποδράσει με τους τρείς βαθμούς σήμερα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ατρόμητο, αυτομάτως μπορεί να γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του champions league.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook