Στο χέρι του το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-ο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με χρυσό σκόρερ τον καταπληκτικό Σωτήρη Νίνη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό στα πρώτα 15 λεπτά, όμως στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές κι έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 23′ συγκεκριμένα ο Κλέιτον από καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Βύντρα γύρισε από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Νίνη που έκανε αμέσως το σουτ, όμως ο Ζουέλα με τάκλιν άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους πράσινους να είναι καλύτεροι και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και τον Ατρόμητο να δείχνει χωρίς λύσεις στην επίθεση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει και πάλι την κατοχή της μπάλας και να χάνει μάλιστα μία καλή ευκαιρία στο 50ο λεπτό. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ωραία κίνηση και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπουμσόνγκ για να χάσει μία τεράστια ευκαιρία. Ο Νίνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γάλλος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και μόνος έστειλε τη μπάλα άουτ.

0-1: Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό, με τον Σωτήρη Νίνη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ. Ο νεαρός άσος των πράσινων μετά από πάσα του Κλέιτον βρέθηκε σε καλή θέση λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, σήκωσε τη μπάλα και με σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Ιτάνζ.

Ο Ατρόμητος απάντησε με ευκαιρία στο 72ο λεπτό με τον Αναστασάκο να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πήγε πάνω στον Καρνέζη και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι χωρίς άλλες φάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook