Ορίστηκε να συνεχιστεί η έκτακτη Γ.Σ του Αρη

Με θέμα την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Την  προσεχή Δευτέρα 21 Μαϊου (ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης), ορίστηκε από την Κοινωνία Μελών Αρη να συνεχιστεί η διακοπείσα έκτακτη γενική συνέλευση της 4ης Μαϊου, με θέμα την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξεδόθη από τον φορέα, υπογραμμίζεται πως κατέθεσε γραπτή πρόταση ο νυν πρόεδρος, κ. Θανάσης Αθανασιάδης, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο επικεφαλής του «Αρης – Ενότητα», κ. Παναγιώτης Στεφανίδης την Πέμπτη.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην επιστολή-πρόσκληση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση έγγραφων προτάσεων για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πρόσκληση που απευθύνθηκε στις 7/5/2012 με καταληκτική ημερομηνία την 16η Μαΐου, ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδης με πρόταση που κατατέθηκε σήμερα 16/5/2012 και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 27. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με τον κ. Στεφανίδη, διατυπώθηκε προφορικά η πρόθεσή του να καταθέσει αύριο το υπόμνημά του.

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ενημερώνει τα μέλη ότι η διακοπείσα έκτακτη ΓΣ της 4ης Μαΐου 2012 θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στον ίδιο χώρο (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης) και ώρα 17:00, με τα υφιστάμενα θέματα Ημερήσιας Διάταξης και όσα τέθηκαν στη διακοπείσα έκτακτη ΓΣ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook