Σχεδιάζει την επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός

Η οποία είναι με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο «τιμόνι».

Την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού έχουν αρχίζει να σχεδιάζουν Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γόντικας, η οποία φυσικά είναι με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο «τιμόνι».

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελεί η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα play off και μαζί του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League, όμως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ η επόμενη μέρα στον σύλλογο θα είναι ίδια.

Αρχικά η νέα μέρα θέλει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να παραμένει στην ομάδα, αφού άπαντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά του, ενώ πιστεύω πως μπορεί να αναδείξει και αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες. Επόμενος στόχος των διοικούντων του Παναθηναϊκού είναι να προωθηθούν παιδιά από τα τμήματα των ακαδημιών, όπως φέτος έγινε με τους Μαυρία, Καπίνο, Λαγό και Φουρλάνο.

Τέλος, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, αυτή θα αφορά μεταγραφές τύπου Ζέκα, δηλαδή νεαρούς σε ηλικία, χωρίς μεγάλο όνομα και υψηλό κασέ, οι οποίοι θα είναι εξελίξιμοι και θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook