Πρόστιμα στους… «δικέφαλους»

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε πρόστιμο 12.000 στον ΠΑΟΚ και 6.000 στην ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους

Πρόστιμα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος, επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague. Η ΑΕΚ πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που έληξε με σκορ 3-2, ενώ ο ΠΑΟΚ καλείται να καταβάλει το ποσό των 12.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών του, στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Β)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το Πρωτάθλημα Κ-20 ΟΠΑΠ, 23η αγωνιστική

Α) Παναθηναϊκός Κ20: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook