Φοβούνται για προσφυγές στον ΠΑΟ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έχουν άλλη υπομονή και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους

Το ενδεχόμενο μαζικών προσφυγών στον Παναθηναϊκό είναι πιο ορατό από ποτέ καθώς οι ποδοσφαιριστές βλέπουν να μην γίνεται τίποτα από όσα τους είχαν προαναγγείλει ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γιάννης Αλαφούζος.
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο οι ποδοσφαιριστές είχαν λάβει την δέσμευση πως μέσα στην εβδομάδα θα πληρωθούν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα η υπομονή των παικτών να έχει εξαντληθεί με τον εκνευρισμό στα αποδυτήρια να είναι έκδηλος κυρίως από την μεριά των ξένων.
Έτσι λοιπόν η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ θα πρέπει να βιαστεί έτσι ώστε να πάρει το δάνειο των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Αλαφούζος να ξεμπλοκάρει τα τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ που έχει συγκεντρώσει και για αυτό βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Εθνική και την Eurobank. Σημειώνεται επίσης πως όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία πήγαν στους φόρους ενώ από την διοίκηση εκτιμάται πως οι πιθανότητες να λάβει ο Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι μοιρασμένες.F

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook