Tέλος και επίσημα ο Θεοδωρίδης

Με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Θεοδωρίδη μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο «Γιωρίκας» με πολλές στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λύπης αποχωρεί από το Αγρίνιο για άλλες πολιτείες.

Όταν, πριν από τρία χρόνια, ο Θεοδωρίδης άφηνε την Γερμανία για τον Παναιτωλικό και την Football League πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν. Η ποιότητα του παίκτη, όπως και το παρελθόν του ήταν τέτοια που δημιούργησαν ερωτηματικά για την απόφασή του.

Η πρώτη σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα δεν ήρθε ποτέ. Ο Θεοδωρίδης παραμείνει και ένα χρόνο μετά έρχεται η δικαίωση. Σε μια ονειρεμένη σεζόν, με γκολ, διακρίσεις και πολλές καλές στιγμές ο Παναιτωλικός κερδίζει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα ο Έλληνας μέσος αναδεικνύεται σε κορυφαίο παίκτη της κατηγορίας.

Η προετοιμασία αρχίζει, ο Θεοδωρίδης έχει πλέον, στο πλευρό του τον Άγγελο Χαριστέα, ενώ στο Αγρίνιο είναι «λαϊκός ήρωας». Η σεζόν ξεκινάει και είναι εξαιρετική. Ο «Γιωρίκας» παίρνει από το χέρι τον Παναιτωλικό και όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο αρχίζουν να μιλούν για το θαύμα του Αγρινίου. Ο Θεοδωρίδης επιστρέφει στην Eθνική Ελλάδας μετά από κλίση του Φερνάντο Σάντος. Η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Οι τραυματισμού έρχονται, ενώ ο «λαβωμένος» στον ώμο Θεοδωρίδης δεν έχει την ίδια απόδοση.

Το πρωτάθλημα τελειώνει, ο Παναιτωλικός υποβιβάζεται, ενώ αρκετός κόσμος κατηγορεί τους Χαριστέα και Θεοδωρίδη για… «κλίκες». Η ώρα του χωρισμού έχει έρθει. Μετά από τρία χρόνια ο έμπειρος μέσος παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει. Λύνει το συμβόλαιό του και πλέον, είναι έτοιμος να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Αποχαιρετά την αγαπημένη του ομάδα έχοντας σε τρία χρόνια 87 συμμετοχές και 28 γκολ, τα οποία βοήθησαν τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook