Bαλίτσες για Πολωνία ετοιμάζει η Εθνική

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα και αύριο θα αναχωρήσει με προορισμό την Πολωνία μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Οι διεθνείς από χθες απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που έχουν εξασφαλίσει από τον Φερνάντο Σάντος και  είχαν την ευκαιρία να πάρουν λίγες ανάσες, πριν το ταξίδι στη Πολωνία για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Πολωνία αύριο, Κυριακή, όπου θα  συνεχίσει τις προπονήσεις, εν όψει των αγώνων με Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία.

Ο Φερνάντος Σάντος έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τις δύο εβδομάδες που δούλεψε με τους διεθνείς επί Αυστριακού εδάφους, αλλά και στα δύο φιλικά με Σλοβενία και Αρμενία.

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Euro 2012 αφού την ερχόμενη Παρασκευή (8/6) είναι η πρεμιέρα της στην διοργάνωση με αντίπαλο την οικοδέσποινα Πολωνία στο εναρκτήριο ματς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook