Μιχαλήτσιος: “Ο Αλκέτας ήταν τσαμπουκάς και μάγκας”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαλήτσιος μίλησε στον Athletic Radio 1042, για τον Αλκέτα Παναγούλια που έζησε από κοντά….

Συντετριμμένος για τον χαμό του πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού Αλκέτα Παναγούλια είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε και στον ΟΦΗ μεταξύ άλλων, Γιάννης Μιχαλήτσιος.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη μην μπορώντας να κρύψει την θλίψη του για τον θάνατο του προπονητή που τον ανέδειξε στον Αρη.

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσιος:

Για τον χαμό του Αλκέτα Παναγούλια

” Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ήταν μία μεγάλη προσωπικότητα. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τον Αλκέτα Παναγούλια αφού ήταν αυτός που με ανέδειξε όταν με ανέβασε την πρώτη ομάδα του Αρη το 1976. Είμαι συγκλονισμένος. Όλοι τον αγαπήσαμε και στο παλμαρέ του έχει τεράστιες επιτυχίες. Ήταν μπροστά από την εποχή του. Έχτισε την καλή ομάδα του Αρη και έστειλε την Εθνική μας σε μεγάλες διοργανώσεις στα “πέτρινα” χρόνια του ποδοσφαίρου μας”.

Για τα χαρακτηριστικά του Αλκέτα

” Ήταν καλός άνθρωπος. Τσαμπουκάς και μάγκας. Ήταν δίκαιος και επί των ημερών του κλήθηκαν πολλοί παίκτες από την Περιφέρεια στην Εθνική μας ομάδα.  Ήταν μπροστά από την εποχή του. Ήταν μία τεράστια προσωπικότητα. Σου ενέπνεε εμπιστοσύνη και σε κέρδιζε με την συμπεριφορά του. Παίκτη του 5 τον έκανε να παίζει για 8. Θα πρέπει να τιμηθεί από όλους μας δεόντως. Είχε χιούμορ και ήταν ευχάριστος άνθρωπος. Δεν ήταν φοβισμένος και ήταν ΑΝΤΡΑΣ”.

Για την τελευταία τους συνάντηση

” Το ήξερα οτι είχε πρόβλημα υγείας. Όμως στην τελευταία μας συνάντηση το διαπίστωσα και ιδιοίς όμμασι. Τον συνάντησα τυχαία πρόπερσι στην Αυστρία και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Αισθάνθηκα οτι κάτι δεν πάει πραγματικά καλά με την υγεία του αφού ήταν μία συγκλονιστική στιγμή. Μετά έμαθα οτι δεν έβγαινε από το σπίτι. Στενοχωρήθηκα αφάνταστα από την εικόνα που αντίκρισα και νοιώθω συντετριμμένος από τον χαμό του και αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη για την βοήθειά του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook