Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής στον Ολυμπιακό ο Τοϊβόνεν

Ο Μίτσελ έχει καλή άποψη για τον Σουηδό στράικερ.

Ο Ολυμπιακός έχει καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τη Χίρενφεϊν να παραχωρήσει τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ωστόσο η ολλανδική ομάδα δείχνει αμετακίνητη στις οικονομικές της απαιτήσεις, ζητώντας ακατέβατα 8 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση που έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά είναι η καλύτερη προσφορά που έχουν στα χέρια τους οι Ολλανδοί, ωστόσο η Χίρενφεϊν αρνείται… πεισματικά να δώσει τον Ισλανδό στράικερ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί όλο το καλοκαίρι με τη συγκεκριμένη περίπτωση και πλέον οι Πειραιώτες εξετάζουν με άλλο μάτι και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολα Τοϊβόνεν της Ρεν είναι η λύση που κερδίζει πόντους τις τελευταίες μέρες.

Ο Μίνο Ραϊόλα έχει προτείνει τον Σουηδό επιθετικό στους «ερυθρόλευκους» και το σίγουρο είναι πως η γαλλική ομάδα έχει μικρότερες απαιτήσεις από αυτές που προέβαλε η Χίρενφεϊν για τον Φινμπόγκασον και η μεταγραφή μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Επίσης, ο Τοϊβόνεν επιθυμεί να φύγει από τη Ρεν, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στη γαλλική ομάδα και είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, έχει καλή άποψη για τον Σουηδό στράικερ και έχει πει στη διοίκηση των Πειραιωτών ότι δεν είναι αντίθετος στην προοπτική απόκτησης του 28χρονου επιθετικού της γαλλικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook