Ροντρίγκες: “Το σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα”

Τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος παίκτης της τέταρτης αγωνιστικής, τόνισε πως η ομάδα θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός και καλύτερος. Το σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι καλά κα θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”, είπε αρχικά ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι και συνέχισε:

“Μου αρέσει να παίζω αριστερά, έπαιζα σε αυτή τη θέση και στις άλλες ομάδες που ήμουν. Μπορώ να αγωνιστώ και δεξια, έχω την δυνατότητα να παίξω και στα δύο ακρα. Η αλήθεια είναι ότι θα βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής”.

Τέλος ρωτήθηκε για την δυσκολία του αγώνα με την Ντόρτμουντ: “Εμείς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, το παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, δεν μετράνε τα μπάτζετ. Γνωρίζουμε ότι η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook