Αναστασίου: “Δεν θα είναι ο Εσιέν στην αποστολή με την ΑΕΚ”

Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος παραμένει στα… πιτς.

Κάθε εκτίμηση για την επιστροφή του Μάικλ Εσιέν στην αγωνιστική δράση έχει πέσει έξω. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία… Ο γκανέζος αμυντικός μέσος, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της σεζόν κι αφού έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση κοιλιακών-προσαγωγών, παραμένει στα πιτς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες. Και ακόμη ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα ξαναπαίξει μπάλα…

Ο Γιάννης Αναστασίου όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό για τους τραυματίες κι αν υπολογίζεται ο Εσιέν για το ματς με την ΑΕΚ απάντησε ξερά ότι «δεν θα είναι στην αποστολή» χωρίς πάντως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγο αργότερα όμως γράφτηκε στην ιστοσελίδα sport24 ότι ο Εσιέν επισκέφθηκε το νοσοκομείο Metropolitan με το οποίο έχει συνάψει συνεργασία η ΠΑΕ και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε θλάση 2ου βαθμού. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσαν κατηγορηματικά το θέμα, αλλά με δεδομένο το ιστορικό που υπάρχει, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο Εσιέν πράγματι υποβλήθηκε σε μαγνητική. Το ζητούμενο είναι αν αυτό έγινε στο πλαίσιο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρός» πριν από την ολική επαναφορά του, ή αν υποβλήθηκε στις εξετάσεις διότι προέκυψε ξανά μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Προφανώς αν ισχύει το πρώτο σημαίνει ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του. Αν όμως ισχύει το δεύτερο σενάριο τότε κανείς δεν θα μπορεί να μιλά με σιγουριά για το μέλλον του Εσιέν στον Παναθηναϊκό, αφού θα χρειαστεί να μείνει κι άλλο εκτός γηπέδων…

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον γκανέζο σουπερστάρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook